понеділок, 07 травня 2007 19:55

Українські офіцери зв"язку стріляють краще за всіх

Офіцери з України зайняли перше місце і отримали Золотий "Стрілецький шнур" у стрілецьких змаганнях в ході багатонаціональних навчань військ зв"язку "Комбайнд Ендевор-2007", які відбуваються в Германії. Про це повідомляє прес-служба Міноборони України.

В ході першої і другої фази навчань українські військові зв"язківці успішно виконали заплановані заходи - забезпечили розгортання і стабільне функціонування регіонального вузла зв"язку в інтегрованій телекомунікаційній мережі багатонаціональних сил і відпрацювали завдання з передачі даних, голосу та відео в регіональній групі з представниками військ зв"язку Польщі, Грузії та Вірменії.

Під час переходу до третьої фази навчань проводилася контрольні стріляння із стрілецької зброї, яка знаходиться на озброєнні Бундесверу, зокрема, з автоматичної гвинтівки G-36, кулемета MG-3 і пістолета Р-8, на яких українські офіцери - підполковники Сергій Распопін, Олександр Охріменко і капітан Валерій Бакал зайняли перше місце і отримали Золотий "Стрілецький шнур".

Основна мета участі наших військових у цих навчаннях - підвищення взаємосумісності органів управління, систем зв"язку та інформатизації Озброєних сил України з аналогічними системами об"єднаних сил НАТО під час виконання завдань в ході військових навчань і миротворчих операцій, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Українські офіцери зв"язку стріляють краще за всіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі