понеділок, 21 липня 2008 19:34

Українські моряки з "Lehmann Timber" проходять медичний огляд

Сьогодні у другій половині дня члени екіпажу судна "Lehmann Timber", до складу якого входять громадяни України, Росії, Естонії та М"янми, під наглядом лікарів з України та членів української делегації проходять медичний огляд у лікарні порту Салала.

Як повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України, українська делегація планує сьогодні провести зустріч з представниками судовласника з метою розв"язання питання про виплату компенсації морякам за заподіяну моральну та матеріальну шкоду.

Справа продовжує перебувати на особливому контролі в Посольстві України в Саудівській Аравії та в Департаменті консульської служби МЗС України, повідомляє Ліга

Нагадаємо, судно "Lehmann Timber" 28 травня в Аденській затоці захопили пірати. На борту корабля перебувало 15 осіб, з них 4 українці. Після тривалих перемовин судно звільнили за $750 тис. викупу. Звільнене судно потрапило в шторм в Аравійському морі.

Зараз ви читаєте новину «Українські моряки з "Lehmann Timber" проходять медичний огляд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі