понеділок, 25 січня 2021 10:27

Українське "Дизель шоу" 8 лютого перебирається на канал країни-агресора - ЗМІ

  На російському каналі Че! з 8 лютого буде виходити новий цикл програм "Дизель шоу"
На російському каналі Че! з 8 лютого буде виходити новий цикл програм "Дизель шоу"

На російському каналі Че! ("СТС Медіа") з 8 лютого буде виходити новий цикл програм "Дизель шоу" з підзаголовком "Міжнародний комедійний хіт". З українським аналогом збігається не лише назва, а й самі учасники "Дизель шоу", про що свідчить анонс програми, що виходить в країні-агресорі, пише ZN.ua.

Таким чином, можна говорити не просто про продаж ліцензії на використання формату, мова йде про вихід на російський телевізійний ринок і самих учасників "Дизель шоу".

"Дизель Шоу" - гумористичне концертне шоу від "Дизель Студіо". Телевізійна версія концерту виходить на телеканалі ICTV і є одним з найбільш рейтингових продуктів на цьому каналі", - нагадує видання.

При цьому власниками СТС Медіа є російські держбанки і друзі Володимира Путіна.

Повідомляється також, що представники українського "Дизель шоу" поки що ніяк не прокоментували дану інформацію.

"Сподіваємося скоро дізнатися, скільки коштував цей контракт і як довго передача проіснує на каналах агресора", - пише з цього приводу телеграм-канал "Украина сейчас".

Зараз ви читаєте новину «Українське "Дизель шоу" 8 лютого перебирається на канал країни-агресора - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі