середа, 09 червня 2021 11:00

Українська школярка підкорила міжнародний конкурс. Судді вражені
3

Українка Вікторія Булич виграла в міжнародному мистецькому конкурсі від Space Foundation для учнів і студентів. Переможниця отримає від організаторів сертифікат та артнабір.

Конкурс проходить щорічно з 2011-го. Цьогоріч у ньому взяли участь понад 4,5 тис. робіт учасників від 5 до 18 років з 88 країн світу. Серед них обрали 25 найкращих для показу в Discovery Center, а також на місці проведення Космічного симпозіуму від Space Foundation. Він пройде з 23 до 26 червня у місті Колорадо-Спрінгс, США.

Головною темою робіт конкурсантів обрали: "Як космічні технології покращують життя на Землі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили унікальну виставку намальованих роботом картин

"Цьогорічна тема міжнародного мистецького конкурсу близька нашій філософії. Цікаво бачити як представники молодого покоління демонструють своє бачення цієї концепції за допомогою власних творчих робіт", - сказав Макс Поляков, засновник фонду Noosphere Ventures, який курує конкурс.

Робота україни здобула першість
Фото: art.spacefoundation.org
Робота учасника із Гонконгу посіла 2-ге місце
Робота учасника із Індонезії посіла 3-ге місце

Space Foundation - це некомерційна правозахисна організація, заснована 1983 року. Пропонує доступ до освіти, інформації та співпраці для дослідників космосу та космічних компаній, що розвивають глобальну космічну екосистему.

Зараз ви читаєте новину «Українська школярка підкорила міжнародний конкурс. Судді вражені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі