вівторок, 08 січня 2008 09:51

Українська модель Куриленко зіграє дівчину Джеймса Бонда (ФОТО)

Українська модель і актриса Ольга Куриленко зіграє Каміллу, дівчину Джеймса Бонда в новому фільмі про пригоди суперагента.

Останньою роботою Куриленко в кіно став фільм "Хітмен" режисера Ксав"є Генса.

Раніше повідомлялося, що дівчину Джеймса Бонда в новому фільмі про пригоди агента гратиме 22-річна Джемма Атертон, що знялася до цього в картині "Школа Святого Трініана". Британська Daily mail уточнює, що вона з"явиться в картині в ролі агента MI6.

Зйомки картини почнуться в січні 2008 року. Крейг вже зіграв знаменитого розвідника в останній серії "бондіани" "Казино Рояль", що заробила в світовому прокаті майже 600 мільйонів доларів.

Хоча нова, вже 22 за рахунком картина про пригоди Бонда ще не отримала офіційної назви, відомо, що в картині роль суперагента зіграє британський кіноактор Деніел Крейг, а режисером стане Марк Форстер, що зняв оскароносний "Бал монстрів" і "Чарівну країну".

У картині також зайняті Джуді Денч, яка виконає роль M (боса Бонда в MI6), і Матьє Амальрік, який зіграє лиходія, повідомляє Reuters із посиланням на кіностудію Columbia Pictures.

Зараз ви читаєте новину «Українська модель Куриленко зіграє дівчину Джеймса Бонда (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі