вівторок, 12 жовтня 2010 12:28

Українська компанія "Міропласт" почала експорт віконних систем в країни СНД

 
Провідний український виробник профільних систем - компанія "Міропласт", успішно освоїла ринки країн ближнього зарубіжжя.

Профільні системи WDS вироблені у Дніпропетровську, активно експортуються до Росії, Білорусі, Молдови та Казахстану.

Продукція компанії пройшла сертифікацію в контролюючих органах цих країн. Фахівці, які побували на виробництві, відзначили сучасну виробничу лінію, яка дає можливість підвищити швидкість окремих технологічних процесів в 1,5 рази, що набагато вище за середній показник у галузі.

Завдяки цьому компанії "Міропласт" вдається підвищувати обсяги виробництва, забезпечуючи якісною продукцією не тільки український ринок, але і споживачів інших країн.

Начальник експортного відділу компаній "Міропласт" заявив про те, що просування профільних систем WDS в країнах СНД проходить вдало: "Наша компанія нарощує обсяги реалізації своєї продукції за кордоном. Найважливішим фактом для нас є постійне збільшення виробничих потужностей, при жорсткому контролі якості нашого продукту" .

"Міропласт" виробляє віконні системи WDS (Windows Doors System), які доступні в 3-х, 4-х і 5-ти-камерних варіантах.

"Міропласт" - на 100% український виробник. Компанія була заснована в 2006-му році і розташовується в Дніпропетровську.
Зараз ви читаєте новину «Українська компанія "Міропласт" почала експорт віконних систем в країни СНД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі