пʼятниця, 26 жовтня 2007 20:23

Українська компанія побудує у Воронежській області сирозавод потужністю 300 тис тонн

ЗАТ "Індустріальна молочна компанія" (Україна) в рамках реалізації проекту по створенню комплексу по виробництву молока побудує в Бобровськом районі Воронежської області завод по виробництву твердих сортів сира.

Як відзначив представник управління, першу чергу заводу планується запустити вже в 2008 році. "Тоді він проводитиме 50 тис тонн сиру на рік. При виході ж до 2015 року на планову потужність він випускатиме 300 тис тонн", - відзначив він, додавши, що "молоко для заводу поступатиме з ферм майбутнього комплексу, а також купуватиметься у населення".

Раніше повідомлялося, що ЗАТ "Індустріальна молочна компанія" і адміністрація Воронежської області підписали угоду про співпрацю, відповідно до якої компанія побудує в регіоні комплекс по виробництву молока вартістю 29,2 млрд рублів.

Комплекс включатиме 100 модульних ферм, в кожній з яких розміститься 1168 корів. У 2008 році передбачається побудувати перші п"ять модульних ферм. Завершення будівництва намічене на 2014 рік, вихід на планову потужність - на 2015 рік.

Потужність комплексу складе 1 млн 168 тис тонн молока на рік, дохід - 12,85 млрд рублів на рік. Необхідні для проекту сільськогосподарські площі дорівнюють 145 тис га. Планується створити 4,8 тис. робочих місць, повідомляє ІНТЕРФАКС.

Зараз ви читаєте новину «Українська компанія побудує у Воронежській області сирозавод потужністю 300 тис тонн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі