вівторок, 15 квітня 2014 01:50

Спецтема: Війна на Донбасі

Українська армія готується до широкомасштабної антитерористичної операції

Українська армія готується до широкомасштабної антитерористичної операції
Фото: www.pivnich.info

Армія України готується до виконання завдань щодо збереження територіальної цілісності нашої держави, в рамках антитерористичної операції.

Про це в ефірі Першого національного телеканалу заявив виконувач обов'язків міністра оборони Михайло Коваль.

Зокрема, Коваль зазначив, що Збройні сили України готуються до виконання завдань, які визначені рішенням Ради національної безпеки і оборони.

"Хотів би всім нагадати, що Збройні сили України відповідають за територіальну цілісність і оборону нашої держави. Тому вони виконують всі закони, які це передбачають у повному обсязі", - підкреслив в.о. міністра.

Він також уточнив, що наразі українська армія діє в рамках широкомасштабної антитерористичної операції.

Нагадаємо, 13 квітня спікер Верховної Ради, в.о. президента України Олександр Турчинов заявив, що РНБО ухвалила рішення залучити до проведення антитерористичної операції на сході України військових.

У свою чергу сепаратисти, які захопили Слов'янськ у Донецькій області, повідомляють, що у напрямку до міста рухаються українські танки та важка військова техніка.

Зараз ви читаєте новину «Українська армія готується до широкомасштабної антитерористичної операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі