Ексклюзиви
пʼятниця, 22 травня 2009 16:28

Українка знімала порновідео з 4-річною дочкою

Українка знімала порновідео з 4-річною дочкою

У Миколаївській області міліція затримала любовну парочку педофілів. Жінка разом з двома дочками розважала свого коханого домашнім порно і навіть залучила 4-річну дочку в сексуальні оргії.

Подробиці жахливого злочину стали відомі лиш випадково: на початку травня поблизу одного з ринків Одеси співробітники міліції затримали мешканця Миколаївщини, в якого при особистому огляді знайшли карту пам"яті від мобільного телефону.

Дитина брала участь в статевих актах між матір"ю і її гостем

Зміст картки шокував оперативників: там були фото- та відео малолітньої дівчинки, яка бере участь в групових сексуальних оргіях.

У затриманого карту пам"яті вилучили як доказ. Відразу стало зрозуміло, що зйомка велася в Україні, а тому підозрюваного допитали, аби з"ясувати обставини "фотосесії" та місця перебування дитини. Практично відразу чоловік все розповів сам.

За словами педофіла, карта пам"яті належить йому. В розпалі травневих свят через недостачу грошей він вирішив продати свій мобільний телефон, вийнявши карту пам"яті і зберігши її в себе, оскільки не хотів розлучатися із дитячою порнографією, яка зберігалася там.

Затриманий розповів, що порновідео знімалося в одному з сіл Вознесенського району Миколаївської області, де проживає його кохана. Вона ж зі своєї 4-річною дочкою і стала головною дійовою особою в порно.

Після цього одеські міліціонери звернулися по допомогу до своїх колег з Миколаївщини. Співробітники кримінальної міліції у справах дітей в Миколаївській області відразу ж відправилися у вказане село для з"ясування обставин.

Під час проведення допиту "порнозірка", на яку вказав затриманий, підтвердила його свідчення. За її словами, на фото і відео відображена вона сама, а також дві її неповнолітні дочки 9 і 4 років. Жінка сама передала міліціонерам свій мобільний телефон з фото молодшої дочки в голому вигляді.

Як з"ясувалося під час слідства, довгий час мати двох дітей висилала зображення своїх оголених дочок на мобільний телефон мужчини, з яким мала інтимні відносини. Також розпусниця відправляла коханцю і порнографічні фото свого тіла.

Коли він приїжджав в гості, парочка частенько зловживала спиртними напоями і під дією алкоголю влаштовувала секс-оргії. При цьому молодша дочка неодноразово брала участь в статевих актах між матір"ю і її гостем, а старша в цей час спала в сусідній кімнаті. Всі подробиці цих стосунків педофіл записував на відеокамеру мобільного телефону і зберігав на карту пам"яті. Так і виникла шокуюча колекція "домашнього порно".

Сільрада, на території якої проживала мати, ухвалила рішення забрати у неї дітей після цього скандалу, обох дівчат поселили у дитячий притулок, де вони і знаходяться дотепер.

15 травня було порушено кримінальну справа за статтею 156 Кримінального кодексу (розбещення неповнолітніх).

За матеріалом Преступности.НЕТ

Зараз ви читаєте новину «Українка знімала порновідео з 4-річною дочкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути