четвер, 24 січня 2008 14:49

Українка потрапила в ТОП-5 конкурсу "Топ модель Світу" (ФОТО)

Українська модель Юлія Андрусенко увійшла до Топ-5 міжнародного конкурсу "Топ Модель Світу".

Фінал конкурсу відбувся увечері 18 січня в Хургаді (Єгипет).

За титули конкурсу, який цього року проводився в 15-й раз, боролися дівчата більш ніж з 40 країн. За підсумками 4-х виходів і дефіле у вечірніх платтях і купальниках, жюрі назвало переможницею 23-річну німкеню Алесандру Алорес. Першою віце-міс стала представниця Білорусії Олена Аладко, другою - Лобна Амін, дівчина з Єгипту. Почесні 4-е і 5-е місце розділили українка Юлія Андрусенко і Бразильська модель Лучане Пінейро.

Впродовж двох тижнів конкурсантки, окрім репетицій, взяли участь в численних екскурсіях по Каїру і Хургаді, прогулянках по Червоному морю і сафарі в пустелі, познайомилися з культурою і визначними пам"ятками Єгипту.

Не дивлячись на найкоротші терміни підготовки до міжнародного фіналу, 21-річна киянка Юлія Андрусенко, переможниця Національного фіналу "Топ Модель Світу Україна 2007", який відбувся 25 грудня 2007 в клубі "BARSKY", гідно представила Україну. Особливими оплесками глядачів був зустрінутий вихід Юлії в купальнику, який був доповнений українським національним вінком. Виходу на конкурсі в національних костюмах не було і це стало приводом, щоб все ж таки виділити Україну хоч би одним традиційним елементом українського одягу і було ініціативою самої конкурсантки. Гардероб української красуні для конкурсу був забезпечений Національним комітетом "STARmodel group" і компанією "Лінжері З".

Впродовж конкурсу українка була фаворитом численних представників преси, телебачення і фотографів зі всього світу. В результаті, Юлія Андрусенко отримала пропозиції про участь в модельних проектах телебачення Лівії і Німеччини.

Таким чином, після титулу 1-ої віце-королеви Світу 2007 Марії Черкунової, Топ-5 Юлії Андрусенко конкурсу "Топ Модель Світу" стало черговим досягненням і визнанням української краси в світі міжнародних конкурсів краси, передає Vip-ua.

Зараз ви читаєте новину «Українка потрапила в ТОП-5 конкурсу "Топ модель Світу" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі