понеділок, 01 березня 2010 20:02

Українка обстріляла московських оперативників

Українка обстріляла московських оперативників

35-річна уродженка Харкова Інна Д. агресивно відреагувала на дії оперативників, які мали намір закрити її бордель, розташований на північному сході Москви.

Як повідомило московське ГУВС, драма розігралася у будинку номер 146 по проспекту Миру, розташованому поряд з метро ВДНХ. Начальник оперативно-розшукової частини відділу карного розшуку УВС Північно-східного округу, майор Олександр Філіппов повідомив, що двоє його підлеглих проникли у квартиру, де був розташований бордель, і розплатилися за послуги міченими купюрами. Сума, яку заплатили оперативники, склала три тисячі рублів.

Коли інші учасники групи захвату попрямували до квартири, її господарка, що працювала за сумісництвом охоронцем, помітила їх і відкрила вогонь з травматичного пістолета.

Стрілянина припинилася лише тоді, коли у Інни Д. закінчилися патрони. Чи постраждала вартові порядку, невідомо.

Пізніше міліція з"ясувала, що уродженка України, яка утримує бордель, має спортивні розряди зі стрільби і карате. У сумочці у неї виявили 70 тисяч рублів, які, на думку оперативників, є виручкою борделя за кілька днів. Серед цих грошей знаходилися і мічені купюри.

З"ясувалося, що клієнти платили за послуги повій від 2500 до 4000 рублів, з яких виконавцям діставалося лише 40%. У квартирі окрім затриманої знаходилися дві афроамериканки і три жінки родом з Молдови і України.

Проти Інни Д. вже порушили кримінальну справу за організацію борделю для заняття проституцією.

За матеріалом Лента.Ру
Зараз ви читаєте новину «Українка обстріляла московських оперативників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі