Ексклюзиви
вівторок, 11 вересня 2007 12:31

Українець, який видавав себе за полковника КДБ, одержав 6 років в Білорусі

Гомельський суд засудив до шести років позбавлення волі українця, який видавав себе за полковника КДБ Білорусі. 46-річний громадянин України, маючи при собі підроблені документи полковника КДБ, займався шахрайством.

Завоювавши довіру гомелського підприємця, він заборговував велику грошову суму. Потім шахрай організував "липову" операцію з продажу гомельцю земельної ділянки за 30 тисяч доларів.

В ході оперативних дій співробітників КДБ громадянин України був затриманий. При з`ясуванні обставин стало відомо, що шахрай знаходився у Гомелі нелегально. Мав при собі паспорт з простроченим терміном і фальшиві посвідчення — полковника КДБ і водійське.

Рішенням суду затриманого визнано винним у використанні свідомо підробленого документа, а також в заволодінні майном шляхом обману, здійсненого в особливо великому розмірі. 46-річного шахрая засуджено до шести років позбавлення волі. У дохід держави конфісковано "Мерседес", ноутбук і понад 23 тисячі доларів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Українець, який видавав себе за полковника КДБ, одержав 6 років в Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути