вівторок, 05 лютого 2008 10:16

Українець возив 1 кілограм марихуани у свинячому салі

За інформацією прес-служби Воронезької митниці, в Російській Федерації порушено кримінальну справу за фактом контрабанди майже 1 кг марихуани. Наркотик перевозили в автомобілі Mitsubishi, яким керував 36-річний громадянин України.

На початку січня в районі села Бугаївка Кантемирівського району прикордонники затримали автомобіль.

"Автомобіль перетнув держкордон РФ поза пунктом пропуску і не зупинився на вимогу співробітників правоохоронних органів. Машину було зупинено, а водія, який запевняв, що просто збився з дороги і злякався, затримано", - розповів представник митниці.

"Затриманого було передано у встановленому порядку співробітникам української державної прикордонної служби, а автомобіль доставлено для оформлення на Кантемирівський пост Воронезької митниці", - зазначили в прес-службі.

При огляді за участю кінолога під чохлом переднього пасажирського сидіння було знайдено сірникову коробку з 6,69 г марихуани. "Крім того, при огляді двох знайдених у машині скляних банок з них витягли не тільки свиняче сало, але й пластикові пакети з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, загальною вагою 965,99 грамів. Як показала подальша експертиза, це також була марихуана", - йдеться в повідомленні, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Українець возив 1 кілограм марихуани у свинячому салі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі