четвер, 22 липня 2010 10:48

Українець сяде на 30 років за вбивство француза і поляка

Українець сяде на 30 років за вбивство француза і поляка

Прокуратура Ленінського округу Тюмені проводить екстрадиційну перевірку відносно громадянина України Івана Долинського, який розшукується правоохоронними органами Франції за подвійне вбивство і крадіжку в Парижі.

Як повідомляє в четвер облпрокуратура, 39-річний підозрюваний був заарештований в Тюмені в минулу середу.

"І.Долинський у 1999 році нелегально прибув до Парижа, щоб поступити на військову службу в іноземний легіон, йому це не вдалося, але він залишився в Парижі і неофіційно ремонтував там квартири", - йдеться в повідомленні.

Згідно з даними прокуратури, в лютому 2001 року І.Долинський зі своїм приятелем убив двох чоловіків (француза і поляка), а також скоїв крадіжку чужого майна. Після цього він покинув Францію і приїхав до Тюмені, де перебивався випадковими заробітками.

17 липня співробітники ДПС під час патрулювання випадково зупинили І.Долинського для перевірки документів і з'ясували, що він знаходиться в міжнародному розшуку. Іноземець був затриманий.

У даний час прокуратура вирішує питання про можливість видачі І.Долинського правоохоронним органам Франції.

Вбивці загрожує від 30 років позбавлення волі до довічного вироку, наголошується в повідомленні.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Українець сяде на 30 років за вбивство француза і поляка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі