вівторок, 12 липня 2011 16:34

Українець проживе 5 тижнів в клітці з левами
6

Фото: Фото: kontry.net

40-річний художник Олександр Пилишенко з Василівки у Запорізькій обрасті планує прожити п'ять тижнів в клітці з левами і прийняти пологи у левиці.

Він може побити існуючий світовий рекорд і потрапити до Книги рекордів Гіннесса. Експеримент почнеться 1 серпня.

"Окремо від них побудую тільки душову та туалет. Спати збираюся на дерев'яному настилі, без перин та подушок", - розповідає Пилишенко .

У левів Самсона і Каті з художником склалися довірчі відносини, вони давно живуть у домашньому зоопарку Пилишенків. Тому приймати пологи у левиці експериментатор не боїться.

"Я вже приймав у неї малюків, допомагав їй. Вперше це сталося випадково. Увійшов в клітку, заглянув до неї - а вони вже ось! А ми ніяких ознак вагітності у неї не спостерігали... Вона після окоту два дні до себе і дітей лева не підпускала, а мені дозволяла поруч бути. Взагалі, якщо тигри - стовідсоткові кішки, то леви - це на ті ж сто відсотків собаки - віддані й розумні", - зазначає майбутній рекордсмен.

Леви зустрічають господаря задоволеним бурчанням.

"Самсон у нас красень. Це - берберійський лев. Бачите, крім пишної гриви у нього густа рослинність на животі. На батьківщині, в Північній Африці, їх зовсім не залишилося в дикій природі. Велика рідкість", - розповів Пилишенко.

Спостерігати за рекордом можуть всі бажаючі. Недалеко від клітини будується окремий будиночок для волонтерів та представників різних організацій, які будуть фіксувати рекорд художника. Під час експерименту Пилишенко планує малювати картини, їх зможуть придбати всі охочі.

Нинішній рекорд зі спільного проживання з левами належить 42-річному жителю Флориди (США) Джиму Джаблону. Завдяки своєму нестандартному досвіду, він отримав гроші на утримання домашнього притулку диких тварин і світову популярність.

У Пилишенка, окрім левів, живуть рисі, дві собаки та медвідь.

Зараз ви читаєте новину «Українець проживе 5 тижнів в клітці з левами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі