четвер, 19 листопада 2020 19:10

Українець помер під час затримання в Польщі

Українець помер під час затримання в Польщі
Фото: Reuters

У Польщі під час затримання із застосуванням електрошокера помер 44-річний українець.

Прокуратура в Лодзі розслідує смерть. Про це повідомляє Radio Lodz в четвер, 19 листопада.

Відзначається, що чоловік помер відразу після затримання в ніч з 15 на 16 листопада, коли чоловік намагався проникнути до чужого будинку, хоча мав знаходитися на самоізоляції (згідно з польським законодавством, 14-денний карантин необхідний для всіх іноземців, які прибувають до Польщі зі східного напрямку).

Місцеві жителі викликали поліцію, але під чаc затримання українець став вести себе агресивно – кидав в офіцерів різні предмети і став погрожувати їм ножем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні 6 годин катували водія

Безуспішно застосувавши перцевий балончик, правоохоронці використали електрошокер. Після того, як на чоловіка наділи наручники, йому різко стало погано.

Незважаючи на спроби реанімувати потерпілого, лікарі констатували його смерть. За фактом події почато розслідування, ключову роль в якому грають результати судмедекспертизи.

У Миколаєві під час затримання працівниками поліції охорони помер 29-річний чоловік. Поліцейські прибули на вул. 1-ша Інгульська на виклик щодо "неадекватної поведінки та вчинення хуліганських дій". Зокрема, чоловік кидався цеглинами у перехожих.

Зараз ви читаєте новину «Українець помер під час затримання в Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі