пʼятниця, 06 липня 2007 09:59

Українця заарештували у США за зґвалтування 7-річної дівчинки

Виходець з колишнього СРСР, звинувачений владою США у домаганнях до української дівчинки, яка жила у нього удома, був арештований у  Каліфорнії, повідомили у місцевій поліції.

50-річний Володимир Карпов, також виходець з України, у 1999 році поїхав на батьківщину. Під час перебування в країні він познайомився з сім"єю, в якій жила 7-річна дівчинка. З невідомих причин знайомі Карпова погодилися віддати йому дитину, повідомив представник поліції.

Два роки тому ця українська сім"я приїжджала в США, щоб зустрітися з дівчинкою. Вона сказала людям, які прийшли її відвідати, що Карпов постійно її ґвалтує. Сім"я звернулася у службу захисту дітей.

За повідомленнями поліції, кілька тижнів тому Карпов утік з штату, в якому проживав, після того, як поліція отримала ордер на його арешт. Чоловікові пред"явлені звинувачення по 50 епізодам насильницьких дій відносно неповнолітньої і постійних домаганнях, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Українця заарештували у США за зґвалтування 7-річної дівчинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі