понеділок, 21 лютого 2011 14:52

Українці зможуть замовляти закордонні паспорти по Інтернету

Українці зможуть замовляти закордонні паспорти по Інтернету

МВС з метою вдосконалення обслуговування вводить нову послугу замовлення закордонного паспорту за попереднім записом. На офіційному Інтернет-сайті passport-ua.org можна знайти новий розділ "Запис у чергу онлайн".

Щоб подати заявку на прийом документів, бажаючі повинні зареєструватися на сайті і після виконання деяких процедур, увійти на сайт під своїм логіном і паролем. Нововведення дозволяє економити час завдяки тому, що громадяни можуть самостійно вносити свої дані для оформлення закордонного паспорта.

Завдяки режиму онлайн українці можуть самостійно обирати зручний для себе день і час для зустрічі з інспектором. Подана заявка в онлайн режимі буде розглянута, і в разі її підтвердження, на електронну адресу, вказану при реєстрації, буде відправлено відповідь. Номер, вказаний в повідомленні, слід зберегти, так як він стає віртуальним талоном.

У зазначений час необхідно прибути до київського МЦВПД з документами, які необхідні для оформлення закордонного паспорта. У разі запізнення доведеться отримувати документи у порядку живої черги.

Поки система працює в тестовому режимі, що дозволяє приймати не більше 10 заявок на день. Якщо послуга буде користуватися попитом, то можливості онлайн подачі документів будуть збільшені.

Зараз ви читаєте новину «Українці зможуть замовляти закордонні паспорти по Інтернету ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі