вівторок, 01 липня 2008 19:25

Українці, захоплені піратами, перебувають на кораблі

Усі члени екіпажу захопленого сомалійськими піратами 28 травня німецького судна "Леманн Тімбер", серед яких і четверо громадян України, перебувають на борту корабля, моральний стан і здоров"я членів команди – задовільні.

Як повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України із посиланням на інформацію Генерального консульства України в Гамбурзі, про це сказав капітан захопленого судна у телефонній розмові з керівником антикризового штабу, яка відбулася 30 червня.

За даними МЗС, керівник антикризового штабу мав також розмову з кількома іншими членами екіпажу, які підтвердили цю інформацію.

Антикризовий штаб продовжує активно працювати над звільненням екіпажу і судна.

Справа перебуває на особливому контролі в Генеральному консульстві України в Гамбурзі, в Посольстві України в Кенії та в Департаменті консульської служби МЗС України.

Як повідомлялося, сомалійські пірати продовжують утримувати захоплене 28 травня в Аденській затоці німецьке судно "Леманн Тімбер", до складу екіпажу якого входять четверо громадян України, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Українці, захоплені піратами, перебувають на кораблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі