середа, 06 серпня 2008 11:08

Українці все частіше вирушають у гастрономічні тури

Українці все частіше вирушають у гастрономічні тури. Такі подорожі організовують індивідуально. Тому вони недешеві. Та й за екзотичний обід у пристойному ресторані потрібно заплатити не менше $100 на одну людину.

Найпопулярніші гастрономічні тури у французьких Шампань, Бордо, Прованс.

Любителі віскі їдуть у Шотландію, а цінителі пива обирають Чехію. Винний маршрут тягнеться від франції до ПАР. А в екзотичних африканських країнах вас нагодують м"ясом диких тварин, повідомляє ICTV

Зараз ви читаєте новину «Українці все частіше вирушають у гастрономічні тури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі