середа, 30 вересня 2020 08:32

"Українці віджали літак просто в польоті" - росЗМІ видали фото винищувача ЗСУ за свій літак
4

Російський пропагандистський ресурс РИА Новости проілюстрував новину про нібито перехоплення літаків НАТО над Балтійським морем фотографією українського винищувача Су-27.

У публікації ЗМІ у Twitter на хвості літака чітко видно тризуб, однак в заголовоку новини зазначено "Російський Су-27 перехопив літаки НАТО над Балтійським морем".

РосЗМІ  видали фото винищувача ЗСУ за свій літак
Фото: twitter.com/rianru
РосЗМІ  видали фото винищувача ЗСУ за свій літак
РосЗМІ  видали фото винищувача ЗСУ за свій літак
РосЗМІ  видали фото винищувача ЗСУ за свій літак

Помилка авторів допису викликала ажіотаж в мережі та стала приводом для жартів і дотепних коментарів, які залишили користувачі мікроблогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко назвав російські ЗМІ "фейком"

"Я так розумію, своє г*мно на фотці соромно показувати", "На фото поруч з українським винищувачем, напевно, ваші російські невидимки?", "Українці віджали літак просто в польоті", "Мало того – вони його ще й перефарбували в польоті", "Слава Україні! Наш Су-27 вже звільнив Балтику від Росії", "Чому на росіянському літаку український тризуб? Гей, РИА Новости – поясніть?", "Балтійське море – це Україна!", - пишуть у коментарях під проколом російських пропагандистів.

Російське державне телебачення в сюжеті про конфлікт на сході України використало відеозапис, який вводить глядача в оману. Йдеться про сюжет "Донбас розстрілюють під фашистські марші з радянських гармат" у передачі "Вести недели". У ньому кореспондент каналу "Россия 1" звинувачує українських бійців із батальйону "Азов" у воєнних злочинах.

Зараз ви читаєте новину «"Українці віджали літак просто в польоті" - росЗМІ видали фото винищувача ЗСУ за свій літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі