неділя, 25 лютого 2007 18:28

Україна здобула ІІІ місце на наймасовішому європейському фестивалі краси (ФОТО)
13

На ІІ-му Відкритому незалежному чемпіонаті з перукарського мистецтва, декоративної косметики і nail-дизайну на Кубок Росії, що проходив у Санкт-Петербурзі в рамках фестивалю краси "Невські береги", команда України зайняла ІІІ місце.

Змагання проходили з 21 по 25 лютого. У них взяли участь близько 35 країн-учасниць, 57 російських міст-учасників, і гості з більше 185 міст Росії, країн Ближнього і Далекого Зарубіжжя.

І-е місце відвоювала команда Білорусі, ІІ-е розділили Фінляндія та Естонія. Кубки за III місце відвезли з собою команди Молдови, України і Польщі.

В рамках фестивалю "Невські береги" пройшла також VII Міжнародна спеціалізована виставка косметики, парфюмерії і устаткування для салонів краси, що проходе двічі на рік. Більше 300 підприємств індустрії краси представили свою продукцію.

На думку журналістів провідних міжнародних видань, чемпіонат на Кубок Росії в рамках фестивалю краси "Невські береги" - наймасовіший серед подібних конкурсів, що проводилися в Європі і Азії за останні роки.



На відміну від інших конкурсів, цей чемпіонат - єдиний захід, де конкурс і виставка об"єдналися у величезний фестиваль з повноцінним дозвіллям для гостей і учасників - для них зробили численні зони громадського харчування, зони челаутів, VIP-зони і вечірні дискотеки.

За 5 днів виставку і чемпіонат відвідали близько 125 тис. людей. Загальна кількість учасників чемпіонату склала 1450 осіб."Газета по-українськи" 

ФОТО: REUTERS/Олександр Дем"янчук (Росія)






















































Зараз ви читаєте новину «Україна здобула ІІІ місце на наймасовішому європейському фестивалі краси (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі