вівторок, 20 травня 2008 13:40

Україна зацікавлена в розширенні співробітництва з Microsoft

Україна зацікавлена в розширенні співробітництва з Microsoft

Україна зацікавлена в розширенні співробітництва з корпорацією Microsoft.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.

Відповідну заяву зробив Президент Віктор Ющенко в ході зустрічі з головним виконавчим директором корпорації Microsoft Стівом Балмером.

Глава держави вказав на потужний потенціал України в галузі інформаційних технологій, що міг би стати базисом для розширення співробітництва.

"Ми також високо оцінюємо зусилля Microsoft"у з українізації програмного забезпечення", - сказав Президент.

Ющенко позитивно оцінив підписання меморандуму між Міністерством внутрішніх справ, Міністерством освіти та науки, Державною службою спеціального зв"язку й захисти інформації й компанією " Майкрософт-Україна" про співробітництво в боротьбі з інформаційною злочинністю.

У свою чергу, Балмер заявив про прагнення Microsoft стати гарним корпоративним громадянином України.

Він також повідомив про намір корпорації відкрити інноваційний центр на базі Київського національного університету ім. Тараса Шевченка і висловив зацікавленість щодо участі корпорації в створенні Дитячої лікарні майбутнього, зокрема, надання їй найсучаснішого програмного забезпечення.

Як повідомляло МВС, Міносвіти й Держслужба спецзв"язку домовилися з "Майкрософт-Україна" про співробітництво в боротьбі з інформаційною злочинністю, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Україна зацікавлена в розширенні співробітництва з Microsoft». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі