четвер, 15 березня 2007 11:38

Україна заборонила ввезення свинини з Хорватії і Болгарії через чуму

Державний департамент ветеринарної медицини заборонив ввезення живих свиней, продукції і сировини з них із Хорватії, а також Ямболського округу Болгарії.

Заборона введена у зв"язку з хворобою свиней класичною чумою на всій території Хорватії, а також реєстрації даного захворювання на території Ямболського округу Болгарії.

У прес-службі підкреслили, що ввезення із вказаних територій інших вантажів, підконтрольних Ветслужбі, повинне здійснюватися відповідно до ветеринарних вимог в частині імпорту в Україну об"єктів державного ветеринарно-санітарного контролю і нагляду.

Як повідомлялося раніше, в кінці лютого класична чума була зареєстрована в Осієчсько-Баранському окрузі Хорватії, у зв"язку з чим Ветслужба України заборонила ввозити живих свиней, продукцію і сировину з них із даної адміністративної території Хорватії, пише Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Україна заборонила ввезення свинини з Хорватії і Болгарії через чуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі