субота, 10 жовтня 2015 01:30

Україна надала докази місця розташування російського "Бука", з якого збили МН17

Україна надала докази місця розташування російського "Бука", з якого збили МН17
news.pn

Україна має в своєму розпорядженні два свідки, які підтверджують наявність російської установки "Бук" біля р. Сніжне, звідки збили малайзійський "Боїнг" МН17, розповів народний депутат, радник глави МВС Антон Геращенко.

"Зробили історичні знімки українські патріоти зараз у безпеці", - сказав Геращенко в ефірі програми "Шустер Live" у п'ятницю ввечері, передає "Інтерфакс-Україна".

Він розповів, що в день знищення літака МН17 двоє мешканців Сніжного, з різних точок міста, зробили фотографії - одне фото самої установки, а друге - інверсійний слід від пуску ракети.

Геращенко розповів, що ці люди були евакуйовані з міста і надали слідству оригінали знімків і фототехніки. Голландські слідчі в свою чергу підтвердили автентичність знімків.

Раніше повідомлялося, що у тілах жертв МН17 знайшли частинки ракети, випущеної з "Бука".

Нагадаємо, Рада безпеки Нідерландів 13 жовтня опублікує фінальний звіт щодо катастрофи літака Малайзійських авіаліній MH17 над Східною Україною.

Зараз ви читаєте новину «Україна надала докази місця розташування російського "Бука", з якого збили МН17». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі