четвер, 02 грудня 2010 15:30

Україна може залишитися без головної ялинки

Україна може залишитися без головної ялинки

Установка головної ялинки країни виявилася під загрозою зриву через міліцейські загородження на площі Незалежності. Про це пише газета "Сегодня".

За даними видання, вчора у Києві почали установку головної ялинки України. Але монтаж конструкцій виявився під загрозою через міліцейські загородження. Правоохоронці відмовилися посувати загородження.

"Огорожі міліції заважають нам розвернутися. Ми просили їх зняти, але вони відмовилися. Якщо затягнемо початок установки - можемо не встигнути в термін", - розповіла одна з робітників.

На місце конфлікту, зазначає газета, виїжджала начальник главку культури КМДА Світлана Зоріна.

Начальник столичної міліції Олексій Крикун розповів їй, що сьогодні планується масштабний мітинг на площі, який не дозволить зняти захисні загородження. У результаті мерія вирішила перенести продовження установки на п'ятницю. Закінчити монтаж і прикрашення ялинки повинні до 24 грудня, раніше збиралися встигнути до Дня Святого Миколи (19 грудня).

Нагадаємо, незважаючи на сильний мороз і сніг сьогодні на площі Незалежності у Києві проходить чергова акція протесту представників малого і середнього бізнесу проти Податкового кодексу.

Зараз ви читаєте новину «Україна може залишитися без головної ялинки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі