понеділок, 21 лютого 2011 14:14

Укравтодор запевняє, що продовжує боротьбу зі снігом

Укравтодор запевняє, що продовжує боротьбу зі снігом

Проїзд основними автодорогами країни станом на 06:00 21 лютого забезпечений, повідомила прес-служба Державної служби автомобільних доріг України ("Укравтодору").

"На ділянках автодороги М-05 Київ – Одеса у Черкаській і Одеській областях покриття сухе, у Київській – місцями засніжене. Над прибиранням снігу працюють 31 співробітник і 24 одиниці техніки. На чергуванні перебувають 46 співробітників і 34 одиниці техніки", - сказано у прес-релізі.

Згідно з повідомленням, протягом усієї дороги М-06 Київ – Чоп йде сніг, зустрічається мокре покриття у Рівненській і Львівській областях, у Закарпатській, Житомирській та Київській – місцями засніжене. На даному напрямку працюють 84 співробітники і 74 одиниці техніки.

На ділянках автодороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин у Київській, Житомирській та Рівненській областях спостерігаються опади у вигляді снігу. Прибиранням снігу займаються 38 робочих і 25 одиниць техніки.

На всіх відрізках автодороги М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ дорожнє покриття сухе. На чергуванні перебувають 39 працівників та 29 одиниць техніки.

Укравтодор заверяет, что продолжает борьбу со снегом

Работники и техника продолжают дежурство

Проезд по основным автодорогам страны по состоянию на 6:00 21 февраля обеспечен, сообщила пресс-служба Государственной службы автомобильных дорог Украины ("Укравтодора").

"На участках автодороги М-05 Киев-Одесса в Черкасской и Одесской областях покрытие сухое, в Киевской – местами заснежено. Над уборкой снега работают 31 сотрудник и 24 единицы техники. На дежурстве находятся 46 сотрудников и 34 единицы техники", – сказано в пресс-релизе, сообщает "Интерфакс-Украина".

Согласно сообщению, на протяжении всей дороги М-06 Киев–Чоп идет снег, встречается мокрое покрытие в Ривненской и Львовской областях, в Закарпатской, Житомирской и Киевской – местами заснеженное. На данном направлении работают 84 сотрудника и 74 единицы техники.

На участках автодороги М-07 Киев-Ковель-Ягодин в Киевской, Житомирской и Ривненской областях наблюдаются осадки в виде снега. Уборкой снега занимаются 38 рабочих и 25 единиц техники.

На всех отрезках автодороги М-14 Одесса-Мелитополь-Новоазовск дорожное покрытие сухое. На дежурстве находится 39 работников и 29 единиц техники.

У той же час в "Київавтодорі" розповіли, що станом на ранок понеділка на дорогах столиці працює понад 350 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки.

Вночі, за даними КМДА, на автошляхах міста працювало 250 одиниць техніки, з них - 102 солерозкидувачі.

Крім того, на очищенні зупинок громадського транспорту, підходів до підземних пішохідних переходів та тротуарів, які обслуговуються ШЕУ районів працює близько 550 осіб.

Водночас "Київавтодор" звертається до водіїв з проханням не паркуватися у центрі міста та, по можливості, утриматись від поїздок містом без нагальної потреби, щоб не заважати розчищенню вулиць від снігу.

Зараз ви читаєте новину «Укравтодор запевняє, що продовжує боротьбу зі снігом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі