вівторок, 03 січня 2023 04:47

Український виконавець ALEKSEEV показав, як і з ким він зустрів Новий Рік

Український виконавець ALEKSEEV показав, як і з ким він зустрів Новий Рік
ALEKSEEV закликав українців бути єдиними. Фото: citaty.info

Український виконавець ALEKSEEV розповів, яким для нього був Новий рік і опублікував відео зі свята.

За його словами, 31 грудня під час масованого ракетного удару російських терористів по Україні потужний вибух прогримів прямо біля його будинку, написав він в Instagram.

Втім, свята йому це не зіпсувало, додав виконавець - ввечері він разом зі своєю коханою, співачкою Уляною Синецькою, зустрічав Новий рік, танцюючи біля святкової ялинки.

"Останній день року був таким: спочатку нас "привітали" - все сталося прямо біля нашого будинку, а потім був цей танець", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії вимагають позбавити Меладзе громадянства за "Героям слава!"

Крім цього, додав ALEKSEEV, звертаючись до шанувальників, зараз Україні доводиться боротися зі справжнім злом, проте він упевнений, що Україна переможе і попереду буде тільки світле майбутнє. А зараз українці повинні бути єдині, як ніколи.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ALEKSEEV (@alekseev_officiel)

Раніше бізнесмен, колишній учасник одного з романтичних реаліті-шоу на українському телебаченні Іраклі Макацарія показав у своєму фотоблозі дуже миле фото зі своєю дружиною.

Нагадаємо, що й інші зірки роблять святкові фотосесії. Так, співак Віктор Павлік сфотографувався з родиною. Святкову фотосесію опублікувала в Instagram дружина співака Катерина Репяхова. На кадрах – подружжя з сином Михайлом.

Зараз ви читаєте новину «Український виконавець ALEKSEEV показав, як і з ким він зустрів Новий Рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі