понеділок, 12 грудня 2022 06:50

Українців засмутили прогнозом на початок тижня

Українців засмутили прогнозом на початок тижня
У Вінницькій, Черкаській, Київській та Чернігівській областях пройдуть дощі з переходом у мокрий сніг. Фото: pixabay.com

12 грудня в Україні очікуються снігопади та дощі. Вітер південно-західний з переходом у північно-західний, 7-12 м/с.

У західних та північних областях на дорогах місцями ожеледиця, повідомив Укргідрометцентр.

У західних та Житомирській областях місцями випаде невеликий сніг, вітер західний, 5-10 м/с, температура протягом доби становитиме -1...6°С. У Карпатах пройде невеликий сніг, температура вночі та вдень опуститься до -6...11°С.

У Вінницькій, Черкаській, Київській та Чернігівській областях пройдуть дощі з переходом у мокрий сніг, місцями можливі налипання мокрого снігу та ожеледь.Температура протягом доби від +3°С до -2°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аномальний хід температури та низка небезпек: якої погоди чекати в Україні завтра

На решті території дощі, вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с, на Лівобережжі місцями пориви до 15-20 м/с. Температура протягом доби коливатиметься у межах +5...10°С, вдень у Криму буде до +15°С.

Погода в Україні на різдвяно-новорічні свята буде такою ж, як і торік – без великих морозів, малосніжна, здебільшого тепла, з дощами, повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін. Загалом цьогорічна зима не повинна бути занадто холодною. Сильних морозів не буде, як минулої та позаминулої зими, сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Українців засмутили прогнозом на початок тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі