четвер, 23 серпня 2007 11:27

Украдений годинник Кіркорова коштує в 6 разів дешевше, ніж заявив співак

Золотий годинник Breguet, який вкрали у Філіппа Кіркорова на гастролях у 2006 році в Новосибірську, коштує вшестеро дешевше, ніж заявив сам співак правоохоронним органам.

Вартість годинника експерт оцінив в суму від $20 000 до $20 500, заявила суддя Тетяна Шереметова сьогодні, 23 серпня, на засіданні суду Залізничного району Новосибірська.

Раніше Кіркоров заявив слідству, що його годинник коштує 98 000 євро.

"Годинник із класичної серії випуску 2006 року, не оснащений складним механізмом, серія випуску годинника не є обмеженою, що могло б вплинути на його вартість", – зазначила суддя, оприлюднивши висновок експертів.

Експертиза годинника була призначена на 3 липня у зв"язку з тим, що суд поставив під сумнів свідчення Кіркорова. Необхідність експертизи суд пояснив тим, що її результати знадобляться для кваліфікації звинувачення жінки, яка, за версією слідства, вчинила крадіжку.

Сам Кіркоров і його представники до суду не з"явилися. За словами судді, результати експертизи будуть направлені Кіркорову для ознайомлення.

Золотий годинник Breguet, стільниковий телефон, MP3-плеер і близько 2 000 рублів пропали з гримувальної Кіркорова під час його виступу на арені новосибірського цирку в листопаді 2006 року.

За підозрою в крадіжці правоохоронні органи наступного дня затримали одну з глядачок – 33-річну мешканку Новосибірська Лілю Мухомадєєву.

За даними слідства, вона зайшла у відкриту гримувальну Кіркорова, яка ніким не охоронялася, і викрала його речі.

Правоохоронні органи пред"явили їй звинувачення за частиною 4 статті 158 КК РФ (крадіжка в крупному розмірі), яка передбачає до 10 років позбавлення волі.

Украдений стільниковий телефон Кіркорова міліція пізніше вилучила у перекупників, а його золотий годинник через два місяці після крадіжки хтось підкинув до споруди УВС Залізничного району, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Украдений годинник Кіркорова коштує в 6 разів дешевше, ніж заявив співак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі