четвер, 11 вересня 2008 09:51

Угорські митники заарештували локомотив Львівської залізниці

Угорські митники заарештували локомотив Львівської залізниці за перевезення контрабанди.

Про це повідомили в прес-службі ЛЗ.

Згідно з повідомленням, через службову халатність і бажання заробити гроші на перевезенні контрабандних товарів локомотивної бригади депо Чоп у складі машиніста і помічника машиніста, на території Угорщини (станція Єперешки) в ніч з 1 на 2 вересня цього року було заарештовано локомотив Львівської залізниці. За допомогою значних зусиль і за участю в переговорах "Укрзалізниці" Львівська залізниця все ж змогла повернути 5 вересня на територію України свій пересувний склад.

До з`ясування всіх обставин злочину працівників локомотивної бригади понижено на посадах і переведено в слюсарі, наголошується в повідомленні.

Для попередження подібних випадків у майбутньому Львівська залізниця виступила з ініціативою про передачу роботи з вивезення поїздів на територію Угорщини угорським залізничникам із залученням їх рухомого складу. У такому разі вивільнені локомотиви можна буде задіювати на внутрішньому сполученні, де їх продуктивність усемеро вища, ніж в прикордонному сполученні. Щодо вивільнених локомотивних бригад буде ухвалено окреме рішення.

На ЛЗ відзначають, що працівників залізниці, які будуть спіймані на перевезенні контрабанди, після проведення службового розслідування і в разі доведення їхньої вини звільнятимуть з роботи без права поновлення, а справу передаватимуть в правоохоронні органи, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Угорські митники заарештували локомотив Львівської залізниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі