понеділок, 26 листопада 2007 09:24

Уго Чавес вважає президента Колумбії брехуном

Президент Венесуели Уго Чавес ухвалив рішення заморозити відносини з Колумбією.

"Я заявляю всьому світу, про те, що мною ухвалено рішення заморозити відносини з Колумбією, оскільки я повністю втратив довіру до президента Колумбії Альваро Урібе", – заявив Уго Чавес, виступаючи на державному телебаченні.

Лідер Венесуели назвав президента Колумбії "брехуном" і сказав, що колумбійський уряд не прагне до встановлення миру в цій південноамериканській країні.

"Який жаль, що в них такий брехливий президент. Колумбія заслуговує іншого президента", – заявив Чавес.

Минулої середи колумбійський уряд заявив, що забороняє президентові Венесуели Чавесу вести подальші переговори щодо звільнення заручників із повстанцями з Революційних збройних сил Колумбії (РЗСК). Колумбійська влада вважає, що Чавес порушив конфіденційність при обговоренні такої делікатної теми.

Без дозволу колумбійської офіційної влади він вступив у прямі телефонні контакти з Генеральним прокурором, командувачем збройними силами Колумбії генералом Маріо Монтойа, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Уго Чавес вважає президента Колумбії брехуном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі