пʼятниця, 14 березня 2008 13:04

Учні ПТУ отруїлися невідомою речовиною в роздягальні спортзалу

У Києві десять учнів ПТУ були госпіталізовані з підозрою на отруєння невідомою речовиною. Повідомлення про інцидент в Київському вищому професійному училищі технології і дизайну на вул. Гагаріна, 22, поступило до ГУ МНС столиці 13 березня в 12:50.

Негайно на місце події виїхали рятувальники Регіонального спецзагону МНС для проведення хімічної розвідки, а також відділення пожежо-рятувальників Деснянського району, рятувальників КМДА і бригади швидкої допомоги.

З"ясувалося, що погано себе почувають 10 студентів закладу. Вони скаржилися на роздратування слизової оболонки очей, роздратування носової і ротової порожнини. Підлітків доставили до токсикологічного відділення лікарні швидкої допомоги для надання допомоги і перевірки стану здоров"я.

Студенти розповіли, що сиділи в роздягальні спортзалу, раптово відчули різкий неприємний запах і вибігли з приміщення. Після цього учні ПТУ були евакуйовані персоналом училища.

Приладами рятувальників отруйні або хімічні речовини в роздягальні зафіксовані не були. Обставини події з"ясовуються, зокрема, визначається речовина, яка могла спричинити раптове погіршення стану здоров"я потерпілих.

Зараз їх стан в нормі, в лікарні у них узяли на перевірку аналізи.

Нещодавно подібний випадок стався в Казахстані. В ніч на 7 березня з гуртожитку Західно-Казахстанского Державного Технічного Університету імені Жангирхана в місті Уральськ з діагнозом "отруєння невідомою газоподібною речовиною" були госпіталізовані 54 людини, двоє з них - в реанімації. У людей, що поступили, спостерігалися симптоми отруєння - запаморочення, головні болі, нудота, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Учні ПТУ отруїлися невідомою речовиною в роздягальні спортзалу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі