середа, 17 вересня 2008 18:51

Учні 10-го класу до смерті побили однокласника

За фактом загибелі житомирського десятикласника сьогодні прокуратура порушила кримінальну справу.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Житомирської області.

"Сьогодні, 17 вересня, прокуратурою Богунського району Житомира порушено кримінальну справу за фактом спричинення Андрію Маслюку - десятикласнику місцевої школи, умисного тілесного ушкодження, що спричинило його смерть", йдеться.

Як повідомив журналістам прокурор Житомирської області Микола Франтовський, ознаки злочину кваліфіковано за частиною 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

"Трагічна подія трапилася 11 вересня на території загальноосвітньої школи майже опівдні, коли у школі тривало навчання. Між учнями 10-А класу виникла бійка, під час якої Андрію було завдано тяжких тілесних ушкоджень (закриту черепно-мозкову травму), внаслідок чого трапився масивний крововилив у мозок", - уточнив М.Франтовський.

За його словами, кримінальну справу для проведення досудового слідства направлено до слідчого відділу Богунського райвідділу УМВС України у Житомирській області.

Прокуратурою Богунського району Житомира проводиться перевірка щодо правомірності дій службовців школи у день трагічного випадку, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Учні 10-го класу до смерті побили однокласника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі