вівторок, 18 серпня 2020 14:20

Учителів навчатимуть нових форм уроків

Учителів навчатимуть нових форм уроків
Цей курс допоможе освітянам легко організувати дві форми навчання - дистанційну та змішану. Фото: Pixabay

Онлайн-курс про дистанційне та змішане навчання презентувало Міністерство освіти і науки України.

Реєстрацію на нього відкрили для педагогів і керівників закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти, повідомляє пресслужба відомства.

"Карантин став викликом для всіх учасників освітнього процесу - педагогів, адміністрації, учнів та їхніх батьків... Щоб протягом наступного навчального року освітяни краще знали, як комфортно та ефективно організувати освітній процес, ми запускаємо онлайн-курс для педагогів та керівників закладів освіти", — зазначила заступниця міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОЗ про 1 вересня: діти повинні навчатися, але це має бути безпечно

Онлайн-курс розроблено для педагогів і керівників шкіл та закладів професійно-технічної освіти, а також освітніх управлінців. Цей курс допоможе освітянам легко організувати 2 форми навчанн - дистанційну та змішану, що поєднує дистанційне та очне навчання.

Курс розробило Міністерство освіти і науки України спільно зі студією онлайн-освіти EdEra за підтримки Швейцарії. З деталями курсу та процесом реєстрації можна ознайомитися на сайті МОН.

У регіонах червоної зони за рівнем епідемічної небезпеки Covid-19 навчання у школах відбуватиметься в онлайн-режимі. У помаранчевій, жовтій та зеленій зонах школи працюватимуть у звичному режимі, заявив заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Учителів навчатимуть нових форм уроків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі