пʼятниця, 06 квітня 2007 07:36

Ученики стащили с учителя штаны для видеоролика (ФОТО)

 
Один з учнів британської школи міста Камбернольд, розташованого поряд з Глазго, стягнув з викладача штани в той час, як інші зняли цю хуліганську витівку на камеру мобільного телефону. Пізніше запис був розміщений на сайті YouTube.

Цей ролик є лише одним з прикладів поширеної останнім часом практики "киберзапугиванія" викладачів учнями, пише The Daily Mail.

У вівторок викладачі поводилися з проханням прийняти заходи, щоб зупинити використання мобільних телефонів і інтернету для розповсюдження роликів, що порочать їх. Все більше число вчителів терплять образи від учнів, що розміщують "непристойні" фото і відео на сайтах типа YouTube.

Крім того, на сайтах з"являються різні колажі, де обличчя викладачів поміщається на зображення порномоделей. Жертви анонімних інтернет-знущань бувають настільки приголомшені таким, що відбувся, що навіть звільняються з школи.

Асоціація викладачів погрозила операторам вебсайтов судовими позовами, якщо ті не приберуть з своїх ресурсів ролики і фото за участю вчителів. Дослідження, проведене серед вчителів, показало, що 45% співробітників шкіл отримали електронні листи, в яких містилися образи. 12% сказали, що побачені в інтернеті фотографії бентежили і лякали їх.

На цьому тижні педагогам розширили права на застосування сили для самооборони, проте опит показав, що менше половини вчителів коли-небудь відвідувала заняття, на яких учать контролювати прояви емоцій, повідомляють Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Ученики стащили с учителя штаны для видеоролика (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі