четвер, 21 лютого 2008 14:09

Учені знають, де у жінок знаходиться точка G

Учені знають, де у жінок знаходиться точка G

Група італійських учених виступила із заявою про те, то їм відоме місцезнаходження точки G, що вважається найбільш чутливою ерогенною зоною в жінок.

Існує думка, що стимуляція певної частини піхви викликає бурхливі оргазми жінки, однак дотепер медикам і вченим жодного разу не вдавалося встановити місцезнаходження цієї точки.

І тепер італійські вчені під керівництвом Еммануель Джанніні з Університету Акіли стверджують, що виявили в жінок, які отримують оргазм, зону з ущільненою тканиною.

В останнім дослідженні брало участь 20 жінок, у яких вимірювали форму й товщину м"язової тканини передньої стінки піхви, де, як передбачається, і міститься точка G. Для цих цілей учені використовували апарат ультразвукового дослідження.

У дев"яти жінок, які отримали оргазм, м"язова тканина між піхвою й сечовипускальним каналом у середньому була товстіша, ніж в 11 жінок, які не могли досягти такого оргазму.

Джанніні думає, що вперше за допомогою простого, швидкого й дешевого методу стало можливо довідатися, є в жінки точка G або її немає. Однак деякі фахівці налаштовані досить скептично. Наприклад, доктор Тім Спектор з лондонської клініки Сент-Томас сказав у журналі New Scіentіst, що ущільнення насправді, швидше за все, частина клітора - також дуже чутливе місце.

Відповідно до думки інших фахівців, причиною бурхливих вагінальних оргазмів в деяких жінок є не збільшення м"язової тканини, а навпаки, часті оргазми призводять до розвитку м"язової тканини геніталій.

Доктор Петра Бойнтон, сексолог з Лондонського університету, повідомляє, що якщо жінка буде концентруватися на тому, є в неї точка G чи немає, то вона забуде про інші частини свого тіла. У той час, як джерела її задоволення можуть просто перебувати в іншому місці.

Учені стверджують, що вагінальна стимуляція - це не єдиний правильний спосіб сексуального контакту, тому жінки, у яких відсутня точка G не повинні почувати себе неповноцінними, повідомляє КорреспонденТ.

Зараз ви читаєте новину «Учені знають, де у жінок знаходиться точка G». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі