субота, 18 серпня 2007 09:54

Учені встановили найщасливіший вік для чоловіків

Згідно опитування, проведеному у Британії, кращим періодом у житті жителів Сполученого Королівства вважається після 65 років. У чоловіків старше 65 років середній показник задоволеності життям за 10-балльной шкалою склав 7,8 балів. У ході досліджень також з"ясувалося, що найнещаснішим вважають себе чоловіки середніх років.

Опитування проводило Британське бюро дослідження ринку за замовленням Департаменту у справах навколишнього середовища, продовольства і сільського господарства.

Замикає рейтинг щасливих країн Європи Естонія, яка, крім найвищого "екологічного навантаження", знаходиться на другому місці по рівню злочинності

У дослідженні брали участь 3600 жителів Великобританії. Перші результати шокували учених - найнещаснішими виявилися 40-річні чоловіки, що страждають від кризи середнього віку: їх "показник щастя" склав 6,8 балів.

Навіть у традиційно незадоволених життям хлопчиків-підлітків (у віці від 16 до 24 років)  цей показник виявився вищим і склав 7,3 балів, передає Topnews.
Зараз ви читаєте новину «Учені встановили найщасливіший вік для чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі