пʼятниця, 11 квітня 2008 11:32

Учені створили машину часу (ФОТО)

Дуже скоро вступить в лад найбільший з прискорювачів частинок або Коллайдерів, що існують на даний момент. Найпотужніший агрегат здатний викривляти не тільки простір але і час. Європейська преса рясніє заголовками про появу нової "Машини часу" та можливості організовувати "стабільну червоточину" в просторово-часовому континуумі. Згідно дослідженню нещодавно опублікованому Іриною Арефьевой і Ігорем Воловічем, "По теорії відносності крива часу в просторово-часовому континуумі йде від минулого до майбутньому, але в окремих ситуаціях (у окремому континуумі) криві можуть перетинатися або замикатися, відкриваючи потенційну можливість для подорожей в часі". Двома словами, перед Вами найскладніший виріб, коли-небудь побудоване людством за всю його історію... Будь-який з численних надпровідних соленоїдів містить в собі більше заліза ніж вся ейфелева вежа. Витрати на будівництво цього "Дива" були такі високі, що США довелося припинити власний проект Коллайдера в 1994г. (14 км було вже побудовано в Техасі на той момент).

Точний ефект запуску коллайдера на даний момент не відомий... Учені не заперечують зокрема утворення мініатюрної чорної дірки, а також інших сюрпризів.

Зараз ви читаєте новину «Учені створили машину часу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі