вівторок, 12 лютого 2008 11:56

Учені створили ефективний засіб проти зморшок

Учені створили крем для обличчя, що володіє "паралізуючим" ефектом отрути змії і ефективно розгладжує зморшки. Косметологи стверджують, що цей диво-крем діє як отрута Бразильської гадюки і "заморожує" м"язи обличчя.

Крем називається "DefyTime". На відміну від ботоксу він не вимагає ін"єкції, але за ефективностю нічим йому не поступається. Основу крему складає синтетична отрута - Synake, який раніше вже використовувався в косметичних кабінетах США. Серед його прихильників є навіть знаменитості, наприклад, Гвінет Пелтроу і Бен Кінгслі.

"DefyTime" пройшов тестування на добровольцях. Одна з жінок, яка взяли в цьому випробуванні участь, поділилася враженнями: "Дивне відчуття - шкіру починає пощипувати. Я ніколи нічого подібного раніше не відчувала. А перші результати стали помітні вже дуже скоро".

Інноваційний косметичний засіб з"явиться на закордонних прилавках в травні цього року, і коштуватиме 50 євро, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Учені створили ефективний засіб проти зморшок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі