понеділок, 09 травня 2016 13:05

Учасників екстремістських клубів російських байкерів не впустили в Україну

Учасників екстремістських клубів російських байкерів не впустили в Україну

Державна прикордонна служба України не пропустила через державний кордон в країну сімох учасників екстремістських клубів російських байкерів.

Зокрема, на кордоні були затримані учасники руху "Нічні вовки", повідомляє прес-служба адміністрації Держприкордонслужби.

"За період великодніх і травневих свят ніякі організовані групи байкерів або навіть поодинокі мотоциклісти-провокатори державний кордон не перетинали ні на в'їзд, ні на виїзд. З того часу, як стало відомо про плани так званих" російських байкерів "(середина квітня), ця категорія осіб знаходилася на особливому контролі ", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що на даний момент Держприкордонслужба відмовила в перетині кордону 7 байкерам на в'їзд в Україну: 6 громадянам Білорусі, 1 громадянину Молдови, який прямував з Росії.

Крім цього, в Держприкордонслужбі поінформували, що представники екстремістських байкерських клубів на територію України не потрапляли ніякими іншими шляхами: повітрям, морем або залізницею.

Інформацію про те, що через ділянку кордону на Закарпатті до Словаччини виїхали представники "Нічних вовків", у відомстві спростовують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Празі активісти влаштували "коридор ганьби" байкерам Путіна

Зараз ви читаєте новину «Учасників екстремістських клубів російських байкерів не впустили в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі