вівторок, 19 лютого 2008 09:55

Учасника ралі оштрафували за перевищення швидкості

Найсильніший на сьогодні гонщик, чотириразовий чемпіон світу француз Себастьян Леб, був оштрафований шведською поліцією за перевищення швидкості.

На залік в етапі змагань впливає тільки час, показаний автомобілем на обумовлених регламентом ділянках. Але між цими ділянками гонщики пересуваються в межі міста і зобов"язані дотримувати правішали дорожнього руху, як і решта автомобілістів. Але дотримуватися швидкісного режиму на надпотужних раллійних автомобілях виходить далеко не завжди

У багатьох країнах світу наперед попереджена дорожня поліція дивиться на подібні порушення крізь пальці. А ось у скандинавських країнах навіть спортсменам поблажок не роблять.

У Швеції, Норвегії і Фінляндії ралійних асів іноді спеціально ловлять з радаром місцеві правоохоронці. Так і вийшло з Себастьяном Лебом, який на своєму "Сітроені" перевищив встановлений швидкісний ліміт. Після того, як шведські поліцейські виписали штраф, Леб продовжив гонку, але перемогти в Швеції йому не вдалося, повідомляє Yoki.ru.

Зараз ви читаєте новину «Учасника ралі оштрафували за перевищення швидкості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі