вівторок, 30 листопада 2010 11:51

Убивство на Привокзальному ринку у Львові намагаються повісити на мертвого

Убивство на Привокзальному ринку у Львові намагаються повісити на мертвого

Чоловік, якого вчора застрелили на Привокзальному ринку у Львові, є сином бухгалтерки ринку Віктор Горкавий.

Про це повідомив перший заступник начальника ГУ МВСУ у Львівській області Сергій Нагачевський.

"Я не знаю, чому з'явилася інформація, що убитий є сином директора ринку. Адже на Привокзальному ринку є багато директорів, три чи чотири співвласники", – пояснює правоохоронець.

Щодо версій убивства, то Сергій Нагачевський повідомив: "Я думаю, що все-таки відбулася помилка в об'єкті. Чисто помилково цей чоловік став жертвою, думаю, цілилися не в нього. Скоріш за все, це мала бути інша особа, адже убитий сидів у кабінеті директора, тому потенційною жертвою злочинця міг бути один із керівників приватного підприємства ринку".

Правоохоронці також розглядають версію, що вчорашні три вбивства у Львові пов'язані між собою. "Свідком вбивства на Привокзальному ринку була дівчина, яка сиділа в кабінеті, де це сталося. Вона бачила злочинця, тому може його упізнати. Ми десь пов'язуємо, що він був схожий на когось з двох знайдених трупів на вул. Величковського", – розповів Нагачевський.

Висновків балістичної експертиза ще немає.

Тим часом, ЦГЗ ГУМВСУ у Львівській області повідомляє: у місті Львові 29 листопада 36-річний безробітний місцевий житель на вулиці пострілами із стартового пістолета, переробленого для стрільби патронами калібру 9 мм, вбив 42-річного безробітного місцевого жителя під час сварки на ґрунті неприязних відносин. Після чого покінчив життя самогубством, провівши постріл зі згаданого пістолета в голову.

Як повідомили в Львівській станції швидкої медичної допомоги, 29 листопада, близько 16.00 був виклик карети швидкої допомоги на ринок "Привокзальний", а о 18.00 – на вул. Величковського. "Виклик надійшов на Привокзальний ринок в м'ясні ряди. Потім бригаду швидкої допомоги провели в кабінет менеджера ринку, де виявили труп чоловіка. Чоловік зазнав поранення в голову", – повідомила головний лікар Львівської станції швидкої медичної допомоги Наталія Поважук.

Після цього, близько 18.00 години надійшов виклик на станцію швидкої допомоги на вул. Величковського, 14. Після приїзду, медики на вулиці виявили два трупи. В одного постраждалого смерть наступила до приїзду лікарів, він зазнав поранення в голову. В іншого – травма несумісна з життям – поранення в живіт, – повідомляють у прес-службі Львівської міської ради. Зі слів очевидців, які повідомили лікарям, що прибули на місце події, один чоловік вистрелив іншому в голову, а потім собі в живіт. Вік чоловіків 45 та 42 роки.

Всі три людини загинули від вогнепальної зброї, повідомляє ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «Убивство на Привокзальному ринку у Львові намагаються повісити на мертвого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі