вівторок, 23 березня 2010 14:34

Убивці директора дніпропетровського ринку "Озерка" дали 15 років

Убивці директора дніпропетровського ринку "Озерка" дали 15 років

Сьогодні Апеляційний суд Дніпропетровської області виніс ухвалу у справі про вбивство заступника директора центрального ринку "Озерка". Трьох співучасників убивства суд засудив до 10, 11 і 15 років позбавлення волі. Замовники вбивства встановлені не були, повідомляє ІА "НОВЫЙ МОСТ".

Всього у цій справі було проведено 40 судовий засідань. Сьогодні відбулося останнє - 41-е, в ході якого суд ухвалив рішення щодо 3-х осіб, причетних до вбивства.

Одного з них - лідера ОЗГ і учасника розстрілу - засудили до 15-и років позбавлення волі. Ще двох людей, які брали участь в підготовці, стежили за Володимиром Воробйовим, суд засудив до 11 і 10 років позбавлення волі.

Батько Володимира Воробйова, Олександр Воробйов, наполягав на тому, щоб учасник розстрілу був засуджений до довічного ув"язнення, але суд такого рішення не ухвалив. Батько вбитого рішення суду оскаржувати не буде, а ось захист збирається його оскаржити у Верховному Суді України. На оскарження дається 1 місяць.

Нагадаємо, 16 грудня 2006 року в Дніпропетровську біля кінотеатру "Салют" було розстріляно заступника директора ЦР "Озерка" Володимира Воробйова.

Зараз ви читаєте новину «Убивці директора дніпропетровського ринку "Озерка" дали 15 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі