неділя, 25 листопада 2007 12:50

УАЗ підготував Hunter Classic для жарких країн

Ульяновський автомобільний завод випустив дослідну партію нової модифікації позашляховиків Hunter Classic. Такі автомобілі одержали ряд доопрацювань технічного начиння і призначені для використання в умовах жаркого клімату.

Новинка устатковується 2,2-літровим дизельним двигуном ЗМЗ-5143 потужністю 96 кінських сил, який працює в парі з механічною коробкою передач. Головні відмінності цієї машини від базової версії полягають в ефективнішій системі охолодження мотора і додатковому радіаторі охолодження масла в системі гідропідсилювача керма. Крім цього, UAZ Hunter, призначений для жарких країн, одержав двошарове фарбування рами, інші акумулятори, електровентилятор, а також нову світлотехніку "військового призначення".

У компанії повідомляють, що до кінця року більше тисячі таких автомобілів планується експортувати до Єгипту, В`єтнаму, Індонезії, Афганістану і Куби, повідомляє Автолента.

Зараз ви читаєте новину «УАЗ підготував Hunter Classic для жарких країн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі