Ексклюзиви
середа, 17 жовтня 2007 10:57

У зруйнованому вибухом будинку обвалять уцілілу стіну

Рятувальники МНС підготовлені для обвалу уцілілої стіни у зруйнованому вибухом газу під"їзді житлового будинку у Дніпропетровську.

Про це на брифінгу повідомив журналістам міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич. Водночас, він не уточнив конкретного часу початку операції.

За словами Шуфрича, стіна буде обвалена за допомогою тросів та танкового тягача. Міністр пояснив, що рятувальники ще сподіваються знайти під завалами постраждалих, тому прийнято рішення не допускати обвалу стіни природним шляхом.

За словами Шуфрича, вжито заходів безпеки щодо житлових будинків, які розташовані поруч із зруйнованим, - сусідні будинки будуть закриті танковим брезентом.

Шуфрич підкреслив, що найбільшою небезпекою при проведенні штучного обвалу стіни є будівельний пил.

Внаслідок вибуху побутового газу, що стався 13 жовтня в 10-поверховому житловому будинку по вулиці Мандриківській, N 127, в Дніпропетровську, за останніми даними МНС, загинуло 17 осіб (з них 5 дітей), госпіталізовано 16 осіб (з них 2 дитини).

У розшуку за заявами родичів знаходиться 6 осіб (з них 2 дитини). До проведення робіт від МНС, Мінвуглепрому, МВС, комунальних служб області і міста залучено 383 осіб і 72 од. спеціальної та інженерної техніки, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У зруйнованому вибухом будинку обвалять уцілілу стіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути