понеділок, 03 вересня 2007 12:15

У зоні руху літаків у Підмосков"ї з"явилися непізнані кулі

Екіпажі відразу двох літаків спостерігали в повітрі великі кулі, ймовірно, повітряні, проте продовжили політ, повідомило у понеділок джерело в Міністерстві транспорту.

"2 вересня в 18.36 в районі аеропорту Шереметьєво екіпаж лайнера Ту-134 авіакомпанії "Аерофлот-Норд" на висоті 2100 метрів спостерігав кулі, про що командир повітряного судна доповів у центр управління повітряним рухом. Було ухвалено рішення продовжити політ до аеродрому призначення Нарьян-Марі", – розповіло джерело. За його словами, того ж дня о 18.44 екіпаж Boeing 737 авіакомпанії "Трансаеро" в районі центру управління повітряним рухом "Челобітьєво", на висоті 4500 метрів, вище за себе спостерігав кулю червоного кольору. За рішенням командира політ в аеропорт призначення (Пулково) було продовжено.

Здійснюються перевірки. "Співробітники спеціальних служб управління та організації повітряного руху намагаються з"ясувати, що це були за кулі", – уточнило джерело. "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «У зоні руху літаків у Підмосков"ї з"явилися непізнані кулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі