середа, 19 грудня 2007 08:34

У Житомирі жінка викинула з вікна немовля своєї сусідки

У Житомирі жінка викинула немовляти з вікна 9-го поверху. Про це повідомила працівник Центру суспільних зв"язків Управління МВС України в Житомирській області Ольга Номерчук.

За її словами, до Корольовського райвідділу міліції Житомира надійшло повідомлення з приймального відділення обласної дитячої лікарні про те, що до них з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, закритої травми грудної клітки і черевної порожнини і ударом головного мозку госпіталізована однорічна дівчинка.

Як розповіла Номерчук, міліція встановила, що в будинку по вулиці Вітрука між матір"ю постраждалої дитини і 33-річною непрацюючою місцевою мешканкою на ґрунті ревнощів виникла суперечка. В ході сварки остання викинула з вікна квартири, розташованої на дев"ятому поверсі, дитину, внаслідок чого дівчинка отримала вищезгадані тілесні ушкодження. Підозрювана затримана, почато слідство, повідомляє АМИ ""Новости - Украина"".

Зараз ви читаєте новину «У Житомирі жінка викинула з вікна немовля своєї сусідки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі