вівторок, 30 червня 2020 21:25

У Житомирі послаблюють карантин

У Житомирі послаблюють карантин
У Житомирі вирішили послабити карантин. Фото: Reuters

З 1 липня у Житомирі будуть ослаблені карантинні заходи.

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Житомирської міської ради. Про це повідомляється на сайті комітету у вівторок, 30 червня

"З 1 липня відновлять роботу поліклініки і амбулаторії (попередній електронний запис до лікарів обов'язковий), а також на період карантину керівникам закладів охорони здоров'я рекомендувати забезпечити обмеження контактів з відвідувачами медичного персоналу у віці 65 років і старше; установи торгово-розважальних центрів (крім дитячих розважальних зон, майданчиків і кімнат і з обмеженням часу роботи до 22 години)", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які області не можуть послаблювати карантин

Відновити роботу зможуть установи фізкультури і спорту, спортивних залів, фітнес-центрів, установи культури з дотриманням відповідних санітарних і протиепідемічних заходів, а також готелі та хостели.

"В Житомирській міській ОТГ дозволяють проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю понад однієї людини на 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі). При цьому спортивні заходи будуть проводитися без глядачів", - йдеться в повідомленні.

Після того, як багато українців провели вихідні в Одесі, там може статися спалах коронавірусу. Під час відпочинку люди не дотримувалися карантинних обмежень на пляжах і в нічних клубах.

Зараз ви читаєте новину «У Житомирі послаблюють карантин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі