четвер, 21 вересня 2023 06:01

У життя цих трьох знаків повернуться гроші, пристрасть і нові можливості – гороскоп на 21 вересня

У життя цих трьох знаків повернуться гроші, пристрасть і нові можливості – гороскоп на 21 вересня
Це день вдалих дизайнерських рішень. Можна розпочинати ремонт і реконструкцію будинків та офісних приміщень. Фото: pixabay.com

21 вересня добре йтиме торгівля. Можна подбати про розширення бізнесу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього четверга все має бути красивим, – говорить астрологиня. – Зростає потреба в естетичному задоволенні. Малюйте, милуйтеся краєвидами, відвідуйте творчі заходи. Більше часу приділіть своїй зовнішності. Від цього залежатиме успіх і на роботі, й в особистому житті. Це день вдалих дизайнерських рішень. Можна розпочинати ремонт і реконструкцію будинків та офісних приміщень. Час оновити гардероб. Куплений одяг личитиме вам. У життя Тельців, Стрільців і Риб повернуться гроші, пристрасть і нові можливості. Знайдіть годину на заняття фізичними вправами. Більше рухайтеся. Не засиджуйтеся в приміщенні. Дихайте на повні груди. Тіло потребуватиме бігу, йоги і занять у спортзалі".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ви відчуєте у собі неймовірну силу та енергію. Не проспіть свій зоряний час. Робіть те, чого прагнете. Врожай приємно здивує. Грошей вистачить на ремонт у будинку. Розпочніть активну підготовку до зими.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Ранкові години пробудять творче натхнення. Не проспіть чарівного світанку. Присвятіть перші години дня роботі. Результат вас потішить. Піднесений настрій супроводжуватиме вас до вечора.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Це чудовий період, аби купувати книги. Натраплятимете на раритетні видання. Побачення призначайте на пізній вечір. Не тягніть з освідченням. Час сказати дорогим людям про те, що відчуваєте.

Рак (22 червня – 22 липня)

Атмосфера навколо вас стає спокійнішою. Не варто за інерцією продовжувати бурчати. Це день загублених речей. Будьте уважні у крамницях та в транспорті. Збитки можуть принести і пустощі дітей. Не дивуйтеся, якщо вони розіб'ють чи втоплять смартфон.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Кишеня не буде суттєво поповнюватися. Та ваші винаходи можуть незабаром принести чималий прибуток. Працюйте на перспективу. Щоб досягти злагоди з коханими, знадобиться неабияке терпіння. Не піддавайтеся на провокації. Краще обійміть і дайте їм трохи часу, аби відійти після важкого робочого дня.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не братиметеся за справу, поки не побачите у ній вигоду для себе. Поки інші вважатимуть вас егоїстами, ви діятимете мудро, бо не гаятимете часу на речі, які не варті вашої уваги. Нове знайомство може перерости у міцну дружбу. Знайти своє кохання ви зараз не зможете.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернеться спека до +30°С: неочікуваний прогноз на тиждень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Доки інші вагатимуться, ви йтимете напролом і досягатимете свого. Будьте щедрими на компліменти. Люди потребуватимуть вашої підтримки. Це спонукає їх старатися ще більше.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Будьте вдячними тим, хто йде на зустріч і робить ваше життя комфортним. Залишайте щедрі чайові. Не шукайте причини для сварки з родичами. Поважайте їхній вибір, навіть якщо це рішення не подобається вам.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Серед буднів влаштуйте собі свято. Купіть смачне тістечко, приготуйте улюблену страву на вечерю. Зберіться з рідними за обіднім столом. Це згуртує сім'ю і допоможе усім членам родини відчути підтримку та любов одне одного.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Вдалий час для роботи в архівах. Вдасться знайти відомості про предків, які жили кілька століть тому. Купувати кухонну техніку краще до обіду. За продуктами ідіть увечері. Знижки приємно здивують.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зачекайте із продажем нерухомість. Понесете збитки. Не вдалий час для знайомства. Люди, які почнуть зустрічатися цього дня, зроблять одне одному боляче.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Залишайтеся наполегливими і рішучими. Таланитиме впертим. Не відступайте від задуманого. Те, що зараз здається нездійсненим, до вечора розв'яжеться саме по собі.

Протягом тижня з 18 по 24 вересня у багатьох відкриється друге дихання, повернуться сили і натхнення. Все задумане вдаватиметься, і це окрилятиме. Астрологиня розповіла, на кого чекає найкращий тиждень цього року.

Зараз ви читаєте новину «У життя цих трьох знаків повернуться гроші, пристрасть і нові можливості – гороскоп на 21 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі